Fakta om oss frisörer...

Lysviksgatan 50, 123 42 FARSTA

Utbildade frisörer med gesällbrev.....

Frisör Annika Zax & Ting
FRISÖR Annika Nyqvist

Jag, ägare till salong Zax & Ting, som startade 1:a september 2016, heter Annika Nyqvist. Jag har från det jag var liten, alltid velat bli frisör. Så när gymnasietiden kom, slog min dröm in! 

3-årig gymnasieutbildning, vid Enskedegårds frisörlinje. Stolt fick jag mitt gesällbrev -92. Startade min karriär på en salong i Nacka, där jag även gjorde min 3-års praktik och utbildades även till hårolog. Startade -99 en salong ihop med en frisörkompis, som vi hade i många trevliga år. Blev därefter ”egenföretagare” och hyrde in mig, men när salongen jag senast jobbade på, lades ner, bestämde jag mig för att försöka hitta en lokal, som kan bli ”gammal” med mig och jag fann min ”pärla”, på Lysviksgatan 50 i FARSTA…..ååååå jag trivs…..
Salongen har totalrenoverats till en hemtrevlig och mysig miljö, där min förhoppning är, att du kan luta dig tillbaka och känna förtroende, när vi kreativt skapar din frisyr. Men det absolut bästa med starten av Zax & Ting är, -att jag idag, inte är ”ensam” frisör, utan har frisör-kollegor…….yyyyeeeiiijjjj!!!! Vi inspirerar varandra, följer de senaste trenderna, går på kurser & vårt motto är, att alltid sätta kunden i centum och lyhört lyssna till önskemål och behov. Din frisyr ska vara anpassad för dig, oavsett mode. 

Vi är frisörer, som täcker ”alla generationer”….

Frisör Rebecca // Zax & Ting
FRISÖR Rebecca Svedberg

Rebecca är utbildad i 3år på Tyresö frisörlinje. Hon gjorde sin lärlingstid på salongen, hon sedan jobbade på i 2,5 år. Rebecca kände att hon behövde lite luft under vingarna och bestämde sig för att bli egenföretagare, efter några år som anställd. Hon började ”hyra stol” hos oss i oktober -17 och det är vi superglada för. Rebecca har idag stor erfarenhet, när det gäller färg och form. Hon brinner för folieslingor, balayage & är ”skarp” när det gäller att möta kundens önskemål, gällande kulör. Rebecca går flitigt på kurser, för att hålla sig uppdaterad & inspireras av allt som har med hår att göra. Rebecca brinner för sitt yrke och älskar de hon gör.

– ”den ena kunden, är den andra inte lik”!!!…..Älskar´t

Rebecca strävar alltid efter att bli ännu bättre, och kunna leverera ännu finare resultat än igår…

Som hon flitigt visar upp på sin Instagram; #zax_tingrebecca

 

 

 

TRAINEE

Trainee Caroline Åkesson
TRAINEE Caroline Åkesson

Tiden flyger iväg…

Caroline startade sin frisörkarriär på St Eriks Vuxenutbildning. Hon praktiserade på salongen under sin utbildning & började hos oss i dec -19, på heltid. För att hos oss slutföra sina sista timmar som trainee…

Caroline är en tjej som ”har det i händerna”… Hon är duktig, noggrann & lyhörd…som ser framemot att ta sig an utmaningar & träffa nya spännande människor!!! Hos Caroline, kommer ni kunna boka behandlingar, till något reducerade priser!!! 

KONTAKTA OSS

ÖPPETTIDER

Måndag 10.00 - 18.00
Tisdag 09.00 - 18.00
Onsdag 09.00 - 18.00
Torsdag 09.00 - 18.00
Fredag 09.00 - 18.00
Lördag enligt överenskommelse
Söndag STÄNGT

HITTA

Lysviksgatan 50
123 42 FARSTA
Telefon 08-6049593
info@zax-ting.se

Copyright ©2018 Zax & Ting …..by Annika.
Alla rättigheter förbehålls.

Stäng meny